Sajtómegjelenések

DÉL-PESTI CENTRUMKÓRHÁZ - ORSZÁGOS HEMATOLÓGIAI ÉS INFEKTOLÓGIAI INTÉZET 2020. április 20.

„A felkészülés tervszerűen és szakmailag megalapozottan történik”

2020. ÁPRILIS 20

Vályi-Nagy István: Az utasítások egyértelműek, a központilag meghozott intézkedések hatékonysága végigfut a teljes rendszeren, és a vissza­-csatolások is gördülékenyen működnek

https://www.magyarhirlap.hu/belfold/20200420-a-felkeszules-tervszeruen-es-szakmailag-megalapozottan-tortenik

Kerékpárokat kaptak az egészségügyi dolgozók

2020. ÁPRILIS 17. PÉNTEK.

Ötszázötven kerékpárt ajánlott fel a Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség (Maketusz) egészségügyi dolgozóknak, ebből húszat a Dél-pesti Centrumkórház (Szent László Kórház) munkatársainak adtak át pénteken.

https://www.magyarhirlap.hu/belfold/20200417-kerekparokat-kaptak-az-egeszsegugyi-dolgozok

Szakmai tudás, áldozatkészség, kitartás – Újabb riport a frontvonalról

2020, április 1 – 20:02

Jelenleg a Dél-Pesti Centrum kórház (Szent László Kórház) látja el elsődlegesen a koronavírusos betegeket. Dr. Vályi-Nagy István a kórház főigazgatója a vele készült interjúban kiemelte a kórház dolgozóinak szakmai felkészültségét, áldozatkészségét és kitartását.

https://koronavirus.gov.hu/cikkek/szakmai-tudas-aldozatkeszseg-kitartas-ujabb-riport-frontvonalrol

Akik a legsúlyosabb betegek mellett vannak – Nézze meg a dr. Bobek Ilona főorvosnővel készült interjút!

2020, március 28 – 17:27

A Szent László Kórház hetek óta hősiesen tartja a frontot. Amíg a kórház kapacitása bírja, első helyen oda kerülnek a súlyos állapotban lévő, intenzív ellátását igénylő, lélegeztetőgépre szoruló koronavírusos betegek. Dr. Bobek Ilona, az Aneszteziológia és Intenzív Betegellátó Osztály osztályvezető főorvosa és kollégái minden szakmai tudásukkal és erejükkel igyekeznek megmenteni és meggyógyítani a betegeket.

https://koronavirus.gov.hu/cikkek/akik-legsulyosabb-betegek-mellett-vannak-nezze-meg-dr-bobek-ilona-foorvosnovel-keszult

Köszönet a Szent László Kórház ápolóinak és orvosainak!

2020, március 26 – 17:17

A koronavírus-járvány eddig a Szent László Kórházra tette a legnagyobb terhet. Itt ápolják a súlyosabb állapotban lévő koronavírus-betegeket. Többen közülük intenzív ellátásra, lélegeztetésre szorulnak. Ez  a járvány nem csak szakmailag elképesztő kihívás az ott dolgozó ápolóknak és orvosoknak, hanem emberileg és lelkileg is elképesztő  kitartást igényel. Egy egész ország szurkol az ápolóknak és orvosoknak.

https://koronavirus.gov.hu/cikkek/koszonet-szent-laszlo-korhaz-apoloinak-es-orvosainak