Szülészet-Nőgyógyászati, Nőgyógyászati Onkológiai Osztály

Szervezeti egység megnevezése:Szülészet-Nőgyógyászati, Nőgyógyászati Onkológiai Osztály
Telefonszám(ok):Szülőszoba: 455-57-36, Csecsemőosztály: 455-57-00/1422m, Gyermekágy: 455-58-55, Nőgyógyászati osztály: 455-57-00/1649m, Ambulancia: 455-58-42
Elérhetőség(telephely, épület,emelet):Szent István Telephely, N épület
Osztályvezető:dr Koiss Róbert Ph.D.
Munkatársak: A munkaügyön leadott lista szerint, ABC sorrendben felsorolva.
Látogatási idő:08.00- 12. 00- ig , csendespihenő, 15. 00- 20. 00 ig
Ügyelet esetén az ügyelet munkarendje:16.00-tól másnap 08. 00-ig ügyeleti ellátás.

Osztályunk szülészeti részlege az első volt az országban, aki baba-barát címet kapott.

Ezt a szemléletet azóta is töretlenül képviseli osztályunk. A gyermekágyas részlegünk megújult 2 ágyas, összkomfortos, teakonyhával felszerelt szobák kerültek kialakításra. A szobák méretüknél fogva tágasak, internet hot-spotokkal ellátva, amely zavartalan lehetőséget biztosít a gyors internetezésre. A komfortos szobák mellett, a csecsemőrészleg is megújult, ahol családias légkörbe kerülnek vizsgálatra az újszülöttek. Szülőszobáink biztosítják vajúdóink számára a családias légkört,az apás szülést és a nyári melegben is kellemes környezetet tudunk biztosítani a szobáinkban külön-külön üzemelő légkondiciónáló berendezések segítségével.

Vízben vajúdás, és szülés osztályunkon biztosított a felkészült és tapasztalt szülésznői csapat segítségével. Az ” aranyóra” betartására szigorúan ügyelünk legyen szó hüvelyi szülésről, vagy császármetszésről. Szülésre felkészítő tanfolyamunkon megismerhetik osztályunk szemléletét. Nőgyógyászati osztályunk több profillal is bír. A meddőséget okozó méh rendellenségek operatív megoldása mellett, foglalkozunk endometriózis sebészeti megoldásával, jóindulatú daganatok kezelésével.

A műtéteink 80 %-t rosszindulatú daganatok sebészeti kezelése teszi ki. Korszerű sebészeti terápiák ( laparascopia, méhtükrőzéses műtétek) alkalmazásával jelentősen javítottunk betegeink daganatmentes túlélési esélyeit, ugyanakkor a kórházban töltött időt jelentősen lerövídettük. Az elmúlt 4 évben az emlő danatos megbetegedésének sebészeti kezelésében az onkoplasztikai eljárásokat előtérbe helyeztük. Ezzel a módszerrel nem csak a daganat széles alapú eltávolítását tudjuk biztosítani, hanem a műtét előtti esztétikumot állítjuk vissza, sőt alkalmanként még szebbet is. Osztályunk nagy betegforgalommal bír, köszönhetően itt dolgozó kiváló szakembereinknek, és lelkes ápolóinknak. Mottónk: Sikerességünk záloga bennünk van.

Szent István telephely

1097 Budapest, Nagyvárad tér 1.

Szent László telephely

1097 Budapest, Albert Flórián út 5-7.

Merényi Gusztáv telephely

1097 Budapest, Gyáli út 17-19.

Rehabilitációs Centrum telephely

1195 Budapest, Jahn Ferenc utca 62-66.