https://www.eeszt.gov.hu/

 

Ennek értelmében mostantól minden még nem beoltott és érvényes regisztrációval rendelkező személy tud interneten időpontot foglalni az oltására.

 

Az időpontfoglalót a kórházi oltópontokon történő oltásokra lehet használni. Az időpontfoglalóban jelenleg április 26. hétfő, 27. kedd, 28. szerda napokra lehet oltási időpontokat foglalni a Sinopharm vakcinával történő oltásokra.

Az időpontfoglalót csak az oltásra regisztráltak tudják használni, közülük is csak azok, akiknek a regisztrációja már érvényesítve van, tehát a regisztrációkor megadott adataikat már ellenőrizték.

ITT ELLENŐRIZHETI, HOGY REGISZTRÁCIÓJA MILYEN STÁTUSZBAN VAN:

https://vakcinareg.neak.gov.hu/regisztracio

Az időpontfoglalóba a TAJ-szám és születési dátum megadásával lehet belépni a regisztráltaknak. Ezt követően kiválaszthatják, hogy melyik napon, hány órakor és melyik településen és ott melyik kórházi oltóponton szeretnék megkapni az oltást.

Mindenki csak egy foglalást tud végezni és a véglegesített foglalása már nem módosítható. A foglalásnál érdemes arra is gondolni, hogy az egy hónap múlva esedékes második oltást is ugyanazon a kórházi oltóponton fogja megkapni, ahol az elsőt – hangsúlyozzák. A regisztrált az időpontfoglalásról visszaigazoló emailt, sőt az oltás előtti nap emlékeztető emailt is kap. A foglalás visszaigazolása ki is nyomtatható.

Aki a megadott három nap valamelyikén szeretne oltást kapni, az mielőbb foglalja le az időpontot, valamint, hogy a lefoglalt időpontban pontosan jelenjen meg. Az oltásra vigye a személyi igazolványát, a TAJ-kártyát, a kitöltött és kinyomtatott hozzájáruló nyilatkozatot, és lehetőleg a kinyomtatott foglalás visszaigazolást.

Szent István telephely

1097 Budapest, Nagyvárad tér 1.

Szent László telephely

1097 Budapest, Albert Flórián út 5-7.

Merényi Gusztáv telephely

1097 Budapest, Gyáli út 17-19.

Rehabilitációs Centrum telephely

1195 Budapest, Jahn Ferenc utca 62-66.