Tájékoztatjuk Önöket arról, hogy intézményünk Szent István telephelyén működő Központi Radiológiai Osztályán is elindult az Egészséges Budapest Program (EBP) keretein belül megvalósuló „Daganatgyanús (C vagy D BNO- főcsoportba sorolt) indikáció esetén képalkotó – Computer Tomográfia (CT) diagnosztikai vizsgálatok elvégzése” program.
A program célja a képalkotó diagnosztikai várólisták csökkentése daganatos megbetegedések esetében, ezáltal a terápia mielőbbi elkezdése, hatásosságának nyomon követése, a betegek gyógyulási esélyeinek javítása.
Intézményünk Budapest Főváros Önkormányzata támogatásával a IX. és XXIII. kerületi lakosoknak biztosít a bejelentkezéstől számított 7 napon belül vizsgálati időpontot, majd a vizsgálat elvégzése után 3 napon belül pedig leletet.

A vizsgálatra való jelentkezés feltételei:

  • Budapesten IX. és XXIII. kerületi bejelentett állandó lakóhellyel, vagy tartózkodási hellyel rendelkező bejelentett lakos,
  • a CT vizsgálatot kérő szakorvos a vizsgálatkérő lapon C vagy D típusú BNO főcsoportba sorolt diagnózist tüntet fel,
  • a CT vizsgálatot kérő szakorvos a már – az előzőekben jelzett BNO diagnózis körben – diagnosztizált és kezelés alatt álló betegek esetében a terápia hatásosságát ellenőrző kontrollvizsgálatot kér.

A CT vizsgálatokra való bejelentkezés/időpontkérés a Központi Radiológiai Osztály +36-30-019-0512 közvetlenül hívható telefonszámon történik, amely Hétfőtől-Péntekig 8:00 óra és 19:00 óra között hívható.

Szíves együttműködésüket köszönjük!

Szent István telephely

1097 Budapest, Nagyvárad tér 1.

Szent László telephely

1097 Budapest, Albert Flórián út 5-7.

Merényi Gusztáv telephely

1097 Budapest, Gyáli út 17-19.

Rehabilitációs Centrum telephely

1195 Budapest, Jahn Ferenc utca 62-66.